Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Jag är diskriminerad!

Ända sedan jag blev sjuk och bad om medicin har jag blivit diskriminerad.

Överallt av precis ALLA inom den statliga sektorn som jag har blivit tvingad att ha kontakt med.

Jag hånas och blir inte tagen på allvar. Vad har jag gjort dom undrar jag hela tiden? Varför blir detta så personligt för var och en av dem, så att de in i det längsta förnekar sin egen existens och genomför någon annans grymma handlingar? Vad är det som gör att dom sitter och förnekar mig min smärtlindring som jag ber om? Kan man sitta och titta på när någon går under vetandes att jag kunde ha gjort någonting? Är det verkligen lagligt? Är det ok att vi som cancer patienter när vi säger nej till cellgifter och andra tuffa behandlingar blir behandlade som kackerlackor som man inte vill någonting annat än att döda.

Vi cancerpatienter känner oss otroligt inträngda  och påtvingade att ta emot det som erbjuds oss, annars får vi klara oss själva.

Hur kan dessa läkare sova om nätterna?

Jag känner min så maktlös och bedrövad över att få behöva uppleva denna misära del av mänskligheten. Det riktiga avskrädet som kommer hänga kvar länge som en otäck odör av ruttet lik. Ingenting kommer att bli sig likt igen.

Människan har förvandlats till en ond styrd docka som manipuleras med pengar och alla jagar frihet på spruta.

Jag har fått ge bort min veckas resa till Estland där jag skulle få behandlingar en vecka till en vaccinerad person för jag är inte välkommen.

Jag har sökt dessa pengar från Curo och har hållit på i flera månader med att försöka arrangera någonting vettigt för mig i mitt stadie som jag befinner mig i nu, för att ge bort det till en full vaccinerad person för nu är det bara för mig att ställa mig i kön i gaskammaren som ovaccinerad.

Världen har blivit komplett GALEN!

Diskriminering är en vardagssyssla och vi folket måste sluta låta dem utöva sin makt godtyckligt.

Nu har vi snart ingenting vi bestämmer över och sist av allt våra kroppar.

1 comment / Add your comment below

  1. Att människor inte gillar dem som kan va sig själva är inget nytt men lika hemskt, jag har länge försökt ändra folks tankar om cannabis men får alltid ta emot hot om mord och misshandel, jag fortsätter såklart att kämpa för legaliseringen, min far går på smärtlindrande och dem gör honom illamående trött och dessutom hjälper dem knappt, jag kämpar för cannabis för allt det possitiva det har både medicinskt psykologiskt och ekonomiskt, själv har jag lidit av en värre depprition dem senaste 5 åren, det är iallafall så länge jag jar haft diagnos, att människor tror att dem har rätten att diskriminera, hota, misshandla eller kränka någon bara för dem inte håller med om något som råkar va kontroversiellt så som cannabis är äcklar mig, det är hemskt och skapar en ohälsosam rädsla i samhället, där du får va vem du vill så länge den du är är den alla andra vill att man ska va, du kan alltid komma till oss för stöd om det skulle behövas, jag driver legalisera/ fakta om cannabis där vi öppet försöker normalisera cannabis, såklart är det inte lätt men jobbet måste göras. När jag läste det du skrivit här blir jag bara arg, förbannad ska man säga för hur tror dem att dem får någon att känna när dem diskriminerar eller hånar någon som menar allvar? Hur hade dem kännt om jag gjort samma sak emot dem, inte särskilt bra tänker jag, det är just därför vi måste hålla ihop. Alla som får stå ut för kränkningar för att vi kämpar om cannabisen, jag har en syssling, hon var deprimerad genom skolan och gick till cannabis för hjälp, hennes familj och vänner såg ner på henne för de, förklarade att hon vara va en ovärdig pundare för att hon rökte och att hon måste låtsas, eller som vissa försökte förklara att hon va deprimerad för att hon tog cannabis, tyvärr kommer vi aldrig få veta för tillslut fick hon nog med diskriminering och tog livet av sig. Tyvärr är det så staten gör, dem jar skapat en politik som dödar, skadar och hånar. Det är hemskt och så ska det inte va.

Lämna ett svar